Фото: ілюстративне. Джерело: ДПСУ

На одному з пунктів пропуску польського кордону обмежено рух вантажівок та автобусів: що сталося

Польща розпочала ремонтні роботи на пункті пропуску "Медика", який межує з українським контрольно-пропускним пунктом "Шегині". Внаслідок цього можливі затримки руху транспорту.

Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

"Сьогодні об 11:00 польська сторона розпочала ремонтні роботи в межах пункту пропуску "Медика". Через це може сповільнитися рух у напрямку смуг руху для оформлення вантажних транспортних засобів та автобусів на виїзд з території України та вʼїзд в Республіку Польща", — йдеться у повідомленні.

Прикордонники наголошують, що наразі роботи проводяться на вантажному напрямку. Вони закликали громадян врахувати цю інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину державного кордону. За попередніми даними, ремонт дорожнього покриття триватиме до середини жовтня.

Водночас до 12 вересня тривають ремонтні роботи на пункті пропуску "Гребенне — Рава-Руська". Раніше повідомляли, що польській стороні потрібен додатковий місяць для ремонту залізниці, який розпочали влітку, тож обмеження маршруту деяких поїздів хелмського напрямку до станції Дорогуськ триватиме до 30 вересня.

Нагадаємо, на території Берегівського району Закарпатської області запрацював новий мультимодальний термінал, так званий сухий порт. Основна функція сухого порту — здійснення перевантаження різноманітних вантажів — не тільки сільськогосподарської продукції, олії, а в перспективі також нафтопродуктів — для подальшого транспортування отримувачам у всіх куточках світу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.08.2024 12:39