Наслідки ДТП на Львівщині. Джерело: Нацполіція

На Львівщині водій автівки загинув, наїхавши на корову

У понеділок, 30 вересня, зранку у Львівському районі внаслідок наїзду на корову водій легковика загинув, а двоє його пасажирів отримали травми. Поліцейські встановлюють обставини трагедії.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 вересня о 06:50 на автодорозі "Червоноград — Белз — Угнів — Рава-Руська" поблизу села Річки Львівського району", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Volkswagen Passat 46-річний мешканець Львівського району здійснив наїзд на корову, яка раптово вибігла з лісу на проїжджу частину.

Вони додали, що від отриманих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травм водій легковика загинув на місці події, а його пасажири – двоє чоловіків, мешканці Львівського району віком 18 і 19 років, — отримали тілесні ушкодження. Їх доставили до медичного закладу. Їхні діагнози встановлюються.

"Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, розв’язується питання правової кваліфікації події", — підсумували львівські поліцейські.

Нагадаємо, що декілька днів тому у Львівській області зіткнулися два легковики. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей. Слідство встановило, що водійка автомобіля Ssang Yong, 21-річна мешканка Харкова, не впоралася з кернуванням, і через це автівка виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з металевим відбійником, а далі, рухаючись за інерцією, — зіткнулася з автомобілем Citroen, яким кермувала мешканка сусіднього села віком 25 років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.09.2024 11:35