Розгортання банера на трибунах стадіону в Німеччині. Джерело: соцмережі

На матчі Україна — Бельгія розгорнули банер із зображенням Героя: його зібрав штучний інтелект (фото, відео)

На стадіоні в німецькому Штутгарті, де проходить матч Україна — Бельгія, вболівальники розгорнули банер із зображенням полеглого військового Назарія "Грінки" Гринцевича.

Зображення із підписом "Мир має ціну" зібране штучним інтелектом. Воно містить 182 світлини полеглих українських військових, які у цивільному житті належали до фанатських рухів українських клубів.

Зокрема, 21-річний вінничанин Назарій Гринцевич був фанатом вінницької "Ниви"

Як відомо, стадіон "Мерседес-Бенц Арена" в Штутгарті прийняв найважливіший для нас матч групової стадії Євро-2024 — Україна — Бельгія.

За прогнозами букмекерських контор, явними фаворитами матчу були футболісти збірної Бельгії. Однак було багато й таких, хто вірив у збірну України та прогнозував їй перемогу.

Нагадаємо, що головний тренер національної збірної України Сергій Ребров суттєво підкорегував стартовий склад "синьо-жовтих". Зокрема, українська команда вперше зіграє з двома чистими форвардами — Артемом Довбиком і Романом Яремчуком. Натомість на поле з перших хвилин не вийшли визнані лідери української команди Михайло Мудрик і Віктор Циганков.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.06.2024 19:58