Фото: Нацполіція

На Рівненщині внаслідок вибуху гранати загинули батько та син (фото)

У Рівненській області внаслідок вибуху гранати загинули батько та син. Вони були переселенцями із Луганщини.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Рівненській області.

За даними правоохоронців, 24 жовтня близько 20:00 до поліції звернувся очільник Степанської селищної ради та заявив, що у гаражі господарства виявлені тіла його власників: 60-річного батька та 30-річного сина, які, ймовірно, могли загинути від отруєння чадним газом.

"Однак слідчо-оперативна група Сарненського РВП попередньо встановила, що у приміщенні здетонувала граната "Ф-1": вибухотехніки вилучили її уламки", — йдеться у повідомленні.

У Сарненському районі внаслідок вибуху гранати загинули батько та син

Фото: Нацполіція

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами. Слідчі встановлюють обставини вибуху та походження боєприпасу.

"Правоохоронці ж вкотре нагадують не зберігати за місцем проживання вибухонебезпечні предмети, тим паче проводити з ними будь-які дії, адже це може призвести до непоправних наслідків", — наголосили у поліції.

У Сарненському районі внаслідок вибуху гранати загинули батько та син

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, ввечері 22 жовтня у Чернігові в одній із багатоповерхівок здетонувала граната. Внаслідок вибуху один з чоловіків отримав незначні тілесні ушкодження. Йому було надано медичну допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився. 

Також раніше у Рівненській області 69-річний чоловік загинув внаслідок вибуху гранати. Боєприпас здетонував в одній з кімнат будинку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 26.10.2024 18:59