Фото: командування Об'єднаних сил ЗСУ у Facebook

На українському кордоні працюють контрдиверсійні резерви: Наєв показав їх роботу

Українські контрдиверсійні резерви за потреби мають швидко прибути в район виявлення противника для його ліквідації. Таким чином наші воїни знешкоджують російських диверсантів на Півночі України.

Роботу таких підрозділів показав командувач Об’єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

"Ворог невпинно намагається прорвати нашу оборону, залучаючи всі види озброєння. Лише за минулу добу Росія випустила десятки ракет по наших містах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільних", — зазначив він.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ також зауважив, що не лише в повітряному просторі противник активізував свої сили. Зафіксовано спроби перетину державного кордону диверсійними групами.

Саме тому, за його словами, створили контрдиверсійні резерви, які за потреби протягом лічених хвилин мають прибути в район виявлення противника для його подальшої ліквідації.

"Здійснив перевірку проведення підготовки воїнів і рівня їхньої навченості, а також організації бойової служби. Всі воїни працюють цілодобово, є професіоналами військової справи. Слава Україні! Разом переможемо!" — підсумував Сергій Наєв.

Нагадаємо, декілька днів тому Наєв розповідав, що від початку 2024 року російські диверсійно-розвідувальні групи п'ять разів намагалися зайти на прикордоння Чернігівської та Сумської областей. Останнім часом зростання рівня загрози на Київському напрямку військове командування не спостерігає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.01.2024 09:19