Випадок у ліцеї на Волині. Скріншот із відео

На Волині вчителька висипала пачку снеків на голову школярці: розпочато розслідування (відео)

У селищі Іваничі на Волині вчительку фізики обурило, що школярка їла під час уроку. Тож викладачка вигадала "власне покарання" — вона висипала на голову учениці цю пачку снеків.

Відео цього випадку опублікували в соціальних мережах. На ролику видно, як вчителька висипає снеки на волосся дівчинки, а та прикриває голову руками. При цьому інші учні гучно сміються та плескають в долоні, а сама освітянка усміхається. Під публікацією зазначено, що йдеться про вчительку фізики Іваничівського ліцею №1.

У секторі комунікацій Головного управління Національної поліції у Волинській області розповіли журналістам "Української правди", що батьки дівчинки написали заяву. Зараз вивчають усі деталі й обставини інциденту. Далі правоохоронці вирішуватимуть, кого та за що притягти до адміністративної відповідальності.

Поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вчинок освітянки тягне за собою накладення штрафу або виконання громадських робіт.

Після того, як відео стало популярним, користувачі соцмереж активно обговорюють подію. Думки коментаторів розділилися: на тих, які підтримують вчительку, зауважуючи, що школярка сама винна у тому, що сталося, та тих, хто підтримує постраждалу дівчину. Останні заявили, що освітянка не мала права так поводитися.

Крім того, користувачів здивувала поведінка дітей, які спостерігали за цим дійством і при цьому навіть аплодували.

Нагадаємо, що у вересні минулого року в Хотинській філії Прислуцького навчально-виховному комплексі Рівненської області вчитель фізичного виховання застосував фізичну силу до учня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.05.2024 19:34