Фото: соцмережі

У гуртожитку на Львівщині побили першокурсників: поліція проводить слідчі дії (відео)

У гуртожитку одного з училищ у Львівській області старшокурсники побили студентів-новачків. Старші хлопці у боксерській рукавичці по черзі били молодших у груди та обличчя.

Про це повідомляє видання Золочів.нет. За даними джерела, йдеться про гуртожиток Червоненського вищого професійного училища.

Правоохоронні відреагували на інцидент після того, як відео потрапило в соцмережі. Внаслідок чого було відкрито провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

"8 грудня під час моніторингу соціальних мереж співробітники поліції Львівщини виявили відео, на якому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів, в присутності багатьох очевидців, по черзі завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям, ймовірно, учням-першокурсникам цього ж навчального закладу. При цьому для завдавання ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю", — йдеться в коментарі поліції Львівської області

Згодом стало відомо, що оприлюднене відео старе, а сама подія сталась ще у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному з сіл району.

Реакція керівництва училища

Директорка навчального закладу Тетяна Салабай у коментарі виданню сказала, що не може зрозуміти такої жорстокості дітей. Вона додала, що після того, як побачила відео, повідомила в поліцію.

Червоненське ВПУ розташоване у селі Червоне за шість кілометрів від Золочева. В училищі навчають за кількома напрямками: перукар, кравець, тракторист, слюсар електрогазозварник, водій, пекар-кондитер.

Нагадаємо, селищі Рокитному Київської області між підлітками стався конфлікт. Одна з дівчат потрапила у лікарню після бійки.

Раніше у Львівській області суд визнав винною 52-річну вчительку у булінгу. Вона побилася з учнем в приміщенні школи. За даними слідства, 52-річна вчителька англійської мови Миколаївського школи №2 систематично вчиняла булінг та застосовувала насилля щодо учнів 7-а класу. Зокрема, у шкільному коридорі вона "навалилась на учня та, застосовуючи силу, відбирала у нього м’яч".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.12.2023 11:59