Спроба самогубства на Закарпатті. Джерело: соцмережі

На Закарпатті чоловік ледь не вчинив самогубство, потрапивши в ТЦК: у військкоматі відреагували на інцидент

У Закарпатській області чоловік порізав собі руки, перебуваючи в територіальному центрі комплектування. Йому оперативно надали медичну допомогу.

Інформацію підтвердили у службі зв’язків із громадськістю Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У ТЦК зазначили, що в соціальних мережах поширено пост Пилипа Луніна, де він розповів, як порізав собі руки у туалеті, щоб не йти воювати. У військкоматі пояснили, що чоловік під час уточнення його військово-облікових даних відмовився надавати документ і не приховував небажання служити.

"Під час спілкування попросився до туалету. Через деякий час його виявили на підлозі з різаними ранами на руці. Військовослужбовці ТЦК і СП миттєво наклали турнікет, надали медичну допомогу, викликали поліцію та карету швидкої допомоги", — уточнили в ТЦК.

Там додали, що чоловіка госпіталізували. На теперішній момент цей громадянин перебуває в лікарні.

За інформацією військкомату, Пилипа Луніна 2017 року визнали обмежено придатним і поставили на облік військовозобов'язаних. Тому він підлягає призову за мобілізацією.

"Закликаємо громадян бути гідними нащадками українських героїв, сумлінно ставитися до свого конституційного обов’язку та стати на захист рідної землі", — підсумували в Закарпатському обласному центрі комплектування.

Нагадаємо, що наприкінці червня в Шацьку Волинської області військовозобов'язаний напав на працівника територіального центру комплектування. Йому загрожує від трьох до п'яти років в'язниці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.07.2024 23:37