Фото: ДБР

На Закарпатті прикордонник застрелив чоловіка, який намагався перетнути кордон: деталі від ДБР

Працівники Державного бюро розслідувань на Закарпатті затримали прикордонника, який застрелив 39-річного чоловіка, коли той намагався потрапити до Румунії. 

Про це повідомила прес-служба ДБР у коментарі TrueUA.

Як розповіли у ДБР, інцидент стався 15 травня ввечері. Прикордонники під час патрулювання помітили чоловіка, який прямував у бік кордону з Румунією. Коли прикордонники подали йому сигнал зупинитися, той не відреагував, а навпаки — кинувся втікати. 

Своєю чергою охоронці кордону почали переслідувати втікача та здійснили кілька попереджувальних пострілів із табельної зброї. Згодом, як зауважили у ДБР, тіло чоловіка виявили з кульовим пораненням голови. Загиблим виявився 39-річний уродженець Дніпра. Він мав при собі туристичне спорядження та закордонний паспорт.

Одного з військовослужбовців затримано. Наразі йому готується повідомлення про підозру за перевищення влади або службових повноважень. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, раніше працівники Державного бюро розслідувань затримали правоохоронця з Дубенського району Рівненської області, якого підозрюють в організації схеми з уникнення від мобілізації для чоловіків призовного віку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.05.2024 14:04