Фото: ДПСУ

До Румунії за $4 тис: на Закарпатті затримали ухилянтів, які намагалися переплисти Тису на дитячих надувних колах (фото)

На Закарпатті прикордонники затримали чотирьох чоловіків призовного віку, які намагалися переплисти річку Тису на надувних дитячих колах. За дане "спорядження" ухилянти заплатили організаторам схеми по чотири тисячі доларів з кожного. 

Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Чергових потенційних жертв шахрайської схеми зупинили прикордонники на Закарпатті", — йдеться у повідомленні.

Вказується, що четверо чоловіків у соцмережах знайшли фігурантів, які обіцяли переправити їх до Румунії. Організатори схеми видали "ухилянтам" два надувних дитячих кола. Також вони отримали вказівку: "Тиса — он там!".

За дану послугу чоловіки заплатили по чотири тисячі доларів з кожного. Намагаючись переплисти річку, чоловіки натрапили на прикордонний наряд.

"Порушників затримали та склали протоколи про адмінправопорушення, справу скеровано до суду. "Авторів" схеми-втікачів, як і усіх до неї причетних, правоохоронці розшукують", — зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, 25 травня на Закарпатті правоохоронці затримали 27-річного ухилянта, який незаконно намагався перетнути кордон України та його "перевізника".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.05.2024 15:10