Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Нічна атака "шахедів" на Київ: уламки збитого БпЛА виявили біля будівлі Верховної Ради (фото)

Після нічної атаки 7 вересня російських ударних безпілотників на Київ уламки збитого "шахеда" виявили в українській столиці. Частину ворожого дрона зафіксовано біля будівлі Верховної Ради.

Про це повідомляє прес-служба парламенту у Telegram-каналі.

Там зазначили, що пошкоджень внаслідок падіння уламків російського "шахеда", не виявлено. Також офіційний канал Ради опублікував наслідки падіння БпЛА поблизу будівлі парламенту.

Нагадаємо, у ніч на 7 вересня ворог атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Силами протиповітряної оборони було збито 58 ворожих дронів. Протиповітряна оборона працювала у Вінницькій, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Чернігівській, Черкаській, Сумській, Херсонській та Полтавській областях.

За даними КМДА, цієї ночі й Києву вдалось відбитись від атаки "шахедів". Усі ворожі дрони були збиті протиповітряною обороною столиці й жоден з них не досягнув цілі. Водночас у місті зафіксовано падіння уламків.

Як повідомили Військово-морські сили, станом на ранок 7 вересня російська армія вивела у Чорне море один корабель, який є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2024 10:17