Фото: Арміяinform

Обговорили виробництво зброї та плани щодо фортифікацій: Зеленський провів засідання Ставки

У понеділок, 11 березня, президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки. На ній було розглянуто три важливі питання.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram. За словами Зеленського, перше питання, яке розглянули на Ставці — ситуація на фронті.

"Детальні зведення від командування щодо ситуації на полі бою. Доповіді головкома Олександра Сирського, начальника Генштабу Анатолія Баргилевича, командувачів на місцях. Куп’янський, Лиманський, Бахмутський, Авдіївський, Мар’їнський, Південний напрямки, операції морської піхоти", — написав гарант.

Зеленський заявив, що друге питання Ставки — власне виробництво зброї.

"Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова та очільника Мінстратегпрому Олександра Камишіна щодо забезпечення фронту всім необхідним. Фактичне та майбутнє надходження снарядів, ракет та іншого озброєння. Власне виробництво", — підкреслив президент.

Український лідер зауважив, що третя тема засідання — фортифікації.

"Звіт прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо темпів зведення нових оборонних рубежів. Захист у три смуги завдовжки 2000  кілометрів — масштабне завдання, але зараз темпи хороші. Розраховую на вчасне завершення", — йдеться у заяві глави держави.

Нагадаємо, з початку 2024 року на фортифікації та будівництво оборонних рубежів виділено понад тридцять мільярдів гривень з резервного фонду бюджету та інших джерел.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 11.03.2024 16:23