Фото: ДБР

Обіцяв колезі допомогти у переведенні в інший підрозділ: ДБР затримало прикордонника з Харкова

Працівники Державного бюро розслідувань затримали та повідомили про підозру харківському прикордоннику, який за хабар обіцяв колезі допомогти у переведенні з відділу прикордонної служби до управління прикордонного загону.

За даними прес-служби ДБР, чоловік повідомив колезі, що може "розв'язати це питання, поговоривши з потрібними людьми".

За свою роботу він захотів отримати 7,5 тисяч доларів. Він запевнив, що це складна процедура, яку зможе виконати лише завдяки власному авторитету, а тому й ціна відповідна.

Затримання підозрюваного прикордонника

Фото: ДБР

Як зазначають в ДБР, 28 березня біля одного з Харківських кінотеатрів відбулася зустріч, де підозрюваний й отримав хабар. Одразу після цього його було затримано. За цей злочин йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Стаття передбачає конфіскацію майна.

Затримання підозрюваного прикордонника

Фото: ДБР

Прикордоннику повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Нагадаємо, раніше працівники Державного бюро розслідувань у взаємодії з Національною поліцією України повідомили про підозру колишній очільниці Дніпропетровської регіональної держлабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.04.2024 05:04