Фото: ДПСУ

Обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб їх не помітили прикордонники: на Одещині затримали ухилянтів

На Одещині затримали чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон. Ухилянти обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб їх не помітили прикордонники.

Про це повідомив прес-центр Прикордонної державної служби України.

"Порушники обмоталися ізотермічними ковдрами, щоб їх не помітив тепловізор. Однак їхні хитрощі не спрацювали", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що прикордонники зупинили чоловіків на Одещині. Зі слів затриманих, маршрут до сусідньої країни вони знайшли через месенджери.

"За подорож кожен заплатив від трьох до восьми тисяч доларів. На усіх чотирьох складено адмінпротоколи", — додали в прес-центрі.

Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

За даними ДПСУ, від початку війни в Україні 13 тисяч людей намагалися незаконно перетнути державний кордон України. До сьогодні спроби нелегально перетнути державний кордон України не припиняються. Загалом з 24 лютого на зеленій ділянці кордону, тобто поза межами пропуску, було затримано понад 9100 таких осіб. Ще майже 3900 осіб були зупинені в пунктах пропуску при спробі перетину кордону за підробленими документами або в інший незаконний спосіб.

Нагадаємо, 28 лютого на кордоні з Угорщиною затримано двох українців призовного віку, які намагалися виїхати за підробленими документами. Один з ухилянтів "докупив" третю дитину за дві тисячі доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.02.2024 15:42