Фото: соцмережі

Обстріл Костянтинівки: на Донеччині патрульних накрило вогнем окупантів (відео)

У Костянтинівці Донецької області правоохоронці та військовослужбовці потрапили під обстріл рашистів. Один військовий отримав поранення.

Про це повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Посадовець розповів, що патруль Краматорська і Слов'янська потрапив під обстріл на околицях Костянтинівки під час виконання службових завдань. Поруч знаходилися військові, які теж потрапили під ворожий вогонь. 

Внаслідок атаки один із військовослужбовців тримав поранення кінцівки. Патрульні надали захиснику допомогу та зупинили кровотечу. Пораненого доставили до лікарні у Костянтинівці.

"На цей час його життю та здоровʼю нічого не загрожує. У лікарні чоловік подякував патрульним за врятоване життя та оперативну допомогу", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня російські окупанти атакували Україну іранськими дронами-камікадзе та ракетами. Більшість повітряних цілей знешкоджено протиповітряною обороною. Зокрема, силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною вдалося знищити сім ударних БпЛА Shahed-136/131, п'ять із шести ракет "Калібр" та 13 із 20 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х555.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.08.2023 12:58