Фото: wtfit.me

Олімпійська чемпіонка України Клочкова втекла до окупованого Криму та мовчить про війну з РФ

Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова продовжує жити в окупованому Криму після повномасштабного вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року. Вже понад рік зіркова спортсменка мовчить про війну та не засуджує РФ.

Український ведучий Слава Дьомін розповів подробиці, куди зникла рекордсменка нашої держави.

Він стверджує, що Клочкова зрадила Україну і разом із сином переїхала на тимчасово окупований півострів.

"Звання чмоня тижня отримує колишня "золота рибка" Яна Клочкова. Виявляється, плавчиня разом із батьками та сином живе у тимчасово окупованому Криму. Свою сторінку в Instagram Яна закрила, про війну мовчить і за майже півтора року вона ні слова не сказала про повномасштабне вторгнення. Спортсменка вирішила остаточно пробити дно, адже вона все ще веде сторінку в російській соцмережі ВКонтакті", — заявив Дьомін.

Цікаво, що Яна нічого не викладає на своїй сторінці в Instagram з липня 2021 року.

Також Дьомін наголосив, що поведінка Клочкової не має дивувати, адже свого часу вона підтримувала втікача-президента Віктора Януковича, а мама плавчині після семи років війни на Донбасі, постила у себе в Facebook георгіївську стрічку.

"Таке враження, що Клочкова живе в іншій реальності. Хоча не будемо забувати, з ким свого часу вона дружила. Нагадаю, що 2006-го Яна була близька до українського президента-втікача Віктора Януковича. І навіть була обрана депутатом харківської міської ради від Партії регіонів. Мама плавчині Олена Синявська ще у 2021 році у себе у Facebook продовжувала постити георгіївську стрічку", – зазначив Дьомін.

Цікаво, що війну в Україні Клочкова за бажання могла перечекати й у США, де мешкає її сестра Ганна, яка працює у сфері нерухомості. Але, мабуть, вирішила інакше... До речі, профіль Ганни в Instagram також закритий, а в Facebook немає жодних публікацій про війну.

Нагадаємо, українська співачка Світлана Лобода потрапила у черговий скандал через благодійний концерт у Києві. Представниця шоу-бізнесу планувала виручені кошти спрямувати на відновлення ЛОР-відділення Охматдиту, однак представники закладу заявляють, що концерт з ними не було не було погоджено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.05.2023 17:35