Фото: ДБР

Отримав талони на пальне: у Тернополі на хабарі затримали начальника районного ТЦК

У центрі Тернополя 21 жовтня на хабарі затримали керівника одного із районних територіальних центрів комплектування. Військовослужбовець пообіцяв не мобілізовувати чоловіка, за що отримав талони на тисячу літрів пального.

Про це повідомляє ZAXID.NET з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За даними видання, затримання проводили працівники Державного бюро розслідувань та спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. При цьому слідчі дії були проведені на вулиці Руській в центрі Тернополя неподалік від Кафедрального собору Різдва Христового ПЦУ.

Реакція Тернопільського обласного ТЦК

Про інцидент, в якому фігурує один з керівників ТЦК повідомили також і в обласному ТЦК та СП. Коментар у військкоматі опублікували вже 22 жовтня в Facebook.

У Тернопільському ТЦК зазначили, що для уникнення розповсюдження викривленої  та неправдивої інформації вони повідомляють подробиці інциденту.

"21.10.2024 у центрі м. Тернополя, по вулиці Руська за участю працівників територіального управління Державного бюро розслідувань та спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону проводилися слідчі дії стосовно керівника одного із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. В ході їх проведення у посадової особи було вилучено речові докази, які мають значення у розслідуванні справи. Проводиться досудове розслідування", — йдеться у заяві Тернопільського ТЦК та СП.

Нагадаємо, на Хмельниччині офіцер територіального центру комплектування та соціальної підтримки пообіцяв військовозобов’язаному виготовити військово-обліковий документ і довідку про проходження військово-лікарських комісій. Свої послуги він оцінив у 40 тисяч гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.10.2024 17:26