Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Партизани виявили велику кількість ворожої техніки під Ростовом (фото)

Партизани з руху "Атеш" розвідали базу російських загарбників у Ростовській області. На її території вони зафіксували велику кількість ворожої техніки.

Про це підпілля повідомило у своєму Telegram-каналі.

Як зазначають партизани, їм вдалось розвідати 293-й окремий автомобільний батальйон у Ростовській області. Агенти "Атеш" також звернули увагу на потік військового транспорту, який в результаті вивів їх на військову частину 46027 на вулиці Ростовський виїзд у Новочеркаську. Тут базується просто неймовірна кількість військової техніки.

Вони також оприлюднили координати військової бази у Ростовській області: 47.401282, 40.076829.

"Такої кількості сліпих зон, які не проглядаються камерами спостереження, ми не бачили навіть на звичайних шиномонтажах", — додали партизани у своєму дописі.

Раніше партизанський рух "Атеш" влаштував масштабну диверсію поблизу Олешок у Херсонській області. Ворог зазнав чималих втрат.

Нагадаємо, раніше партизанам вдалося провести успішну операцію на території Росії. Агенти руху "Атеш" підірвали залізничне полотно Транссибірської залізничної магістралі, яка забезпечувала постачання північнокорейських боєприпасів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 20.07.2024 15:14