Скріншот з відео

Під завалами можуть бути люди: Кличко показав будинок, на який упали уламки ракет (відео)

У ніч на 24 червня у Солом'янському районі Києва пролунали вибухи. Уламки збитої російської ракети впали на автомобільну стоянку, а також 24-поверховий будинок. В останньому виникли руйнування та займання на 16, 17 та 18 поверхах.

Про деталі наслідків ворожого обстрілу повідомив мер Києва Віталій Кличко, який прибув на місце інциденту.

За словами Кличка, під завалами на пошкоджених поверхах будинку на Соломʼянці можуть бути люди. Рятувальники продовжують пошуково-рятувальну операцію.

"Наразі відомо про трьох загиблих. Двох постраждалих госпіталізували. Дев'ять людей отримали допомогу медиків на місці. Всіх мешканців будинку, в який влучили уламки російської ракети, евакуювали", — йдеться у повідомленні.

Кличко також повідомив, що у дворі багато пошкоджених автівок: периметр двору перекритий, всі служби працюють на місці.

Нагадаємо, також цієї ночі також росіяни поцілили по Харкову. Сталося щонайменше три прильоти по Слобідському району ракетами С-300. За даними мера міста Ігоря Терехова, в одному випадку було потрапляння у газову трубу, внаслідок чого виникла пожежа.

Крім цього, росіяни обстріляли Дніпро 24 червня. Під ворожим вогнем опинився приватний сектор, внаслідок чого зруйновано кілька будинків. Також відомо про постраждалих.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2023 11:35