Працівники Нацполіції та ДСНС можуть скористатися програмою фінансового лізингу для житла

23 ЛЮТОГО 2022 11:19

МВС відновило важливий соціальний проєкт. Відтепер працівники Нацполіції та ДСНС можуть знову скористатися програмою фінансового лізингу для отримання житла.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на МВС. 

Механізми соціального захисту працівників системи МВС, зокрема, можливість придбання житла у лізинг поліцейськими та працівниками служби цивільного захисту, будуть працювати ефективно, з урахуванням усіх законодавчих змін.

"Моє завдання, як міністра, зробити все можливе, щоб ви відчували підтримку від держави. Це стосується і належного рівня соціального захисту. Сьогодні існує гостра потреба співробітників у власному житлі, особливо це стосується молодого покоління. Уже сьогодні ми урочисто відновили право поліцейських та рятувальників на пільговий фінансовий лізинг на житло, яке, на жаль, не працювало майже 2 роки", – зазначив Денис Монастирський у своєму зверненні до працівників МВС.

До кінця року планують забезпечити житлом додатково понад 2000 сімей поліцейських та рятувальників.

Нагадаємо, що 2 лютого уряд ухвалив рішення щодо поліпшення соціального захисту поліцейських, осіб рядового та начальницького складу служби цивільного захисту шляхом забезпечення їх житлом на умовах фінансового лізингу.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: Призову підлягатимуть резервісти віком від 18 до 60 років: все про призов зараз

Суспільство, 23.02.2022 11:19