Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Працюємо спільно заради життя": Зеленський назвав одне з ключових завдань для України

Українські підприємства нарощують виробництво зброї. Далекобійні дрони є одним із ключових завдань для оборонно-промислового комплексу.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Сьогодні ж провів нараду з Мінстратегпромом. Олександр Камишін доповів про результати роботи з виробництва дронів і боєприпасів", — зазначив він.

За словами українського президента, відбувається нарощування виробництва. Також додаються нові позиції, триває освоєння нових зразків зброї.

"Вітчизняне виробництво дронів, снарядів, техніки — це виробництво буквально нашої свободи, свободи українців і України. Тому що в таких умовах, в умовах повномасштабної війни, саме сила є основою свободи", — сказав президент.

Володимир Зеленський подякував усім працівникам оборонно-промислового комплексу, які забезпечують українську силу.

Також президент України схарактеризував ситуацію на фронті та в прикордонних регіонах

"Наші міста, наші громади, які зазнають ударів Росії. Харківщина, Донеччина, Херсонщина, Запорізька область. Нікополь, Марганець. Дуже складна ситуація в багатьох прикордонних громадах. Але щоразу не забуваємо: в кожній громаді, в кожному місті працюють рятувальники ДСНС України, поліцейські, наші лікарі, волонтери. Усюди є ті, хто рятує життя. І я дякую кожному й кожній, хто працює саме так — заради життя. Дякую всім за самовідданість та за порятунок життів. Слава всім, хто бʼється заради України й українців, хто працює, допомагаючи битись, і хто працює, рятуючи людей і Україну!" — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше під час зустрічі з колишнім Генеральним секретарем НАТО, головою компанії Rasmussen Global Андерсом Фогом Расмуссеном Зеленський заявив, що Україна як повноправний член НАТО зможе значно посилити потенціал Альянсу. Адже українська армія має неоціненний досвід ведення війни проти Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.01.2024 20:37