Фото: epravda.com

Правоохоронці затримали працівника "Енергоатому" під час отримання хабаря

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активній участі представників "Енергоатому" було затримано одного із працівників компанії під час отримання неправомірної вигоди. 

Про це йдеться у повідомленні "Енергоатому" у Telegram-каналі.

Там зазначили, що затриманий сприяв у розв'язанні питання в іншій компанії завдяки своїм звʼязкам та виступив посередником між підрядником і іншою компанією.

"Наразі тривають слідчі дії. "Енергоатом" й надалі сприятиме слідчим у проведенні якомога швидшого та неупередженого розслідування", — йдеться у заяві компанії.

Раніше народна депутатка Мар'яна Безугла звинуватила у корупції начальника Генерального штабу Збройних сил України Анатолія Баргилевича. Вона направила запит до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, у Запорізькій області працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро викрили заступницю прокурора на хабарництві.

Нещодавно працівники Державного бюро розслідувань спільно з управлінням внутрішньої безпеки Міністерства оборони України повідомили про підозру у недбалому ставлені до служби одному з колишніх високопосадовців Міноборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 28.09.2024 20:21