Фото: росЗМІ

Президентські вибори у Росії: ЗМІ дізналися про плани диктатора Путіна

Російський диктатор Володимир Путін вирішив брати участь у президентських виборах у 2024 році. Радники Путіна вже готуються до передвиборчої кампанії.

Про це повідомило агентство Reuters із посиланням на власні джерела.

"Рішення ухвалено — він буде балотуватися", — розповіли джерела видання.

Зазначається, що відповідне рішення кремлівський диктатор ухвалив нещодавно. Офіційно це буде оголошено незабаром. 

Водночас речник Кремля Дмитро Пєсков відмовився від коментарів. Проте у вересні Пєсков заявив, що якщо Путін вирішить балотуватися, то ніхто не зможе з ним конкурувати.

Варто зауважити, що глава Кремля, якому Борис Єльцин передав президентство в останній день 1999 року, вже є президентом країни довше, ніж будь-який інший російський правитель, починаючи з Йосипа Сталіна, перевершивши навіть 18-річний термін перебування на посаді Леоніда Брежнєва. У разі чергового переобрання Путін залишиться при владі до 2030 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кремлі шукають нового диктатора. Серед можливих наступників Володимира Путіна може бути навіть двійник.

Додамо, раніше аналітики Інституту вивчення війни заявляли, що Кремль прагне створити видимість того, що вибори 2024 року будуть вільними та справедливими, заохочуючи росіян хоча б номінально брати участь у демократичних практиках, російський уряд не має наміру створювати будь-яку альтернативну політичну політику кандидата, який становить реальну загрозу переобранню Путіна. 

Водночас британські розвідники заявляли, що у Росії відбувається посилення військової цензури в університетах напередодні виборів президента, що мають відбутися у березні 2024 року

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.11.2023 18:40