Продана, а потім викрадена автівка. Джерело: поліція Києва

Продав автівку, а потім викрав її: поліція Києва спіймала незвичного злочинця

У Києві чоловік продав свій автомобіль, а потім, коли йому не сподобалися дії нового власника автівки, викрав у нього машину. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

"До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про викрадення його автомобіля. Як з’ясували правоохоронці, заявник нещодавно став власником автомобіля Audi, який мав намір продати. Поки він спілкувався з покупцями на вулиці, невідомий сів до салону транспортного засобу та поїхав з місця", — йдеться в повідомленні.

Оперативники спільно з аналітиками кримінального аналізу встановили місцеперебування викраденого автомобіля й особи, яка ним заволоділа. Порушником виявився колишній власник автівки, який близько тижня тому продав її.

Правоохоронці з’ясували, що йому не сподобалося, що Audi мали намір знов продати, тож він вирішив повернути її собі назад.

"Слідчі вилучили транспортний засіб та за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури повідомили 23-річному мешканцю Київщини про підозру за статтею Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", — наголосили правоохоронці.

Зараз крадію, яка "занудьгував" за колишньою машиною, оберуть запобіжний захід. А взагалі — йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в червні минулого року мешканець Чернівців потрапив до в'язниці через крадіжку двох пачок презервативів у місцевому супермаркеті. Чоловіка засудили до півтора року позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.05.2024 18:37