Фото: Офіс президента

Проходитиме в межах Москви: Данілов прокоментував заяви Путіна щодо "санітарної зони"

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що після перемоги українські військові організують "санітарну зону" на території Росії.

В ефірі телемарафону посадовець прокоментував нещодавні заяви російського диктатора Володимира Путіна щодо "санітарної зони" в Україні. Данілов наголосив, що відповідна зона навпаки має проходити в межах Москви.

"Звичайно, "санітарна зона" буде зроблена, але точно не Путіним, а українським військом. Причому не тільки українським військом, а я більш ніж впевнений, що в цьому братимуть участь і інші країни. І цей "санітарний кордон" проходитиме на території кордонів таких міст як Москва, може трохи далі", — наголосив секретар РНБО.
 
Данілов зазначив, що "санітарна зона" потрібна для того, щоб країна-агресорка більше не нападала на Україну. За словами секретаря РНБО, Україна має намір організувати таку зону після перемоги у війні з Росією.

Нагадаємо, раніше російський диктатор Володимир Путін заявив, що його першочерговою метою на посту президента є війна з Україною. Він наголосив, що країна-агресорка має посилювати свою обороноздатність та зміцнювати армії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.03.2024 21:33