Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Путін уперше відреагував на прорив кордону російськими добровольцями

Кремлівський диктатор Володимир Путін уперше прокоментував прорив кордону в Бєлгородській і Курській областях. Він переконаний, що це справа рук українських військових, навіть не згадує про існування російських добровольців.

Про це свідчать його заяви, які опублікували російські пропагандистські інформаційні ресурси.

"Пояснення дуже просте. Все це відбувається на тлі невдач на лінії зіткнення, на лінії фронту. Жодної з цілей, які вони ставили перед собою минулого року, не досягнули", — заявив Путін.

При цьому диктатор зазначив, що нібито головна мета рейду полягає в такому: "якщо не зірвати президентські вибори в Росії, то бодай якось завадити нормальному процесу волевиявлення громадян".

Також кремлівський диктатор пояснив прориви кордону нібито наміром "отримати козир" для обміну територіями на ймовірних переговорах.

"Але третє — якщо хоч щось вийде, отримати якийсь шанс, якийсь аргумент, якийсь козир у можливому майбутньому переговорному процесі: ну ми вам повернемо, а ви нам поверніть це", — зауважив він.

До того ж російський диктатор звинувачує Україну у подіях на території Бєлгородської та Курської області, та жодним чином не вказує, що кордон прорвали бійці добровольчих батальйонів.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 березня, зранку легіон "Свобода Росії" записав звернення на російсько-українському кордоні. Російські добровольці заявили, що відбиратимуть землю у кремлівського режиму "сантиметр за сантиметром". Таким чином вони запевнили, що "йдуть на вибори" на батьківщину.

Сьогодні стало відомо, що тривають бої за селище Тьоткіно Курської області між добровольцями з легіону "Свобода Росії" та кремлівськими військами. Російські добровольці розповіли на відео безпосередньо з місця події про просування вперед.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 11:16