Фото: Telegram-канал Нацспротиву

Рашисти вивчають соцмережі українців напередодні "виборів Путіна": у Нацспротиві назвали причину

Окупанти вивчають сторінки місцевих жителів у соцмережах напередодні "виборів" Володимира Путіна. Для цього рашисти створили спеціальні моніторингові групи.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У відомстві зазначили, що напередодні пропагандистського фарсу під назвою "вибори президента РФ" на тимчасово окупованих територіях окупанти почали вивчати сторінки місцевих жителів у соцмережах.

"При окупаційних адміністраціях були створені моніторингові групи, які досліджують пости "лідерів думок" в різних галузях щодо їх позицій. Кожен тиждень звіт з такими особами та поміткою щодо тональності їх висловів відправляється далі", — йдеться у повідомленні ЦНС.

У Нацспротиві переконані, що таким чином росіяни хочуть не допустити "дезінформації" перед "виборами" й заглушити всіх незгодних.

Нагадаємо, окупаційна влада областей України, які тимчасово перебувають під контролем Росії, "проводить" так звані "президентські вибори" в різні терміни. При цьому мало хто знає, де розташовані "виборчі дільниці".

У Маріупольській міськраді повідомили, що російські загарбники планують з 15 по 17 березня провести президентські вибори на захоплених територіях. Для того, щоб залучили якомога більше людей до участі у псевдовиборах, окупанти вигадують нові "методи" заохочення громадськості.

Також з'явилась інформація, що у Маріуполі російські окупанти проводять облави на дорогах. Таким чином вони посилюють так звані "заходи безпеки" на окупованих територіях перед "виборами Путіна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.03.2024 23:27