Фото ілюстративне. Джерело: fakty.ua/

Рашисти "загубили" дві авіабомби в Бєлгородській області: довелося евакуювати людей (мапа)

Російські літаки знову впустили дві авіабомби ФАБ-250 у Бєлгородській області Російської Федерації. У результаті інциденту ніхто не постраждав, але довелося евакуювати понад 150 людей.

Про це повідомило російське видання ASTRA.

Зокрема, в суботу, 27 січня авіабомбу ФАБ-250 виявили в хуторі Постників Корочанського району Бєлгородської області. Тоді мешканців вирішили не евакуйовувати.

Того ж дня ще одну авіабомбу знайшли в селі Стрілецьке Бєлгородського району. Влада ухвалила рішення щодо евакуації близько 150 людей, які живуть у радіусі 500 метрів від місця падіння снаряда.

Обидві авіабомби знешкодили наступного дня. Ніхто з цивільних не постраждав.

Мапа регіону, де впали авіабомби. Джерело: ASTRA

Мапа регіону, де впали авіабомби. Джерело: ASTRA

Російські медійники також розповіли, що 21 січня одна з авіабомб впала в районі хутора Іонівка, внаслідок чого пошкоджено місцеву дамбу.

Також російська авіація "губила" власні снаряди ще й торік. Тоді ж літаки Су-34 випадково скинули на Бєлгород бомбу. До мережі тоді навіть потрапило відео вибуху. Через деякий час у місті знайшли ще декілька снарядів.

Нагадаємо, що під час масованого обстрілу України вранці 2 січня одна з ракет не долетіла до цілі та впала у Воронезькій області. Під ударом опинилося одне зі сіл російського регіону. Тоді загинули чи отримали травми десятки людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.01.2024 14:48