Робота українських пілотів. Джерело: wing.com.ua

Робота "Привидів Києва": у Повітряних силах показали, як працюють українські льотчики (відео)

Пілоти Повітряних сил Збройних сил України продовжують виконувати небезпечні місії та завдання. Вони нищать ворожі цілі в повітрі та завдають ударів по наземних об’єктах противника.

Відео бойової роботи льотчиків 40 бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" показав командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

"Переконаний, що із надходженням до всіх бригад тактичної авіації Повітряних сил західних літаків, ця робота буде значно ефективнішою", — наголосив він.

За його словами наразі наші пілоти витискають усе можливе із наявної на озброєнні техніки радянського виробництва.

"Наземний персонал підтримує ці літаки в боєздатному стані та робить усе, щоби вберегти їх від ворожих очей. Дякую "Привидам Києва" за мужність і героїзм! Разом — до перемоги!" — традиційно наголосив Микола Олещук.

Як відомо, президент Володимир Зеленський заявив після зустрічі з прем'єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен на полях Глобального саміту миру у Швейцарії, що винищувачі F-16 від Данії надійдуть в Україну вже найближчим часом. Зараз відбувається фінальна стадія підготовки до передачі данських літаків для потреб Збройних сил України.

Нагадаємо, видання Bussiness Insider зазначило, що якщо Україна й виграє війну з Росією, то найбільше це буде відчутно в тепер тимчасово окупованому Криму. Після отримання винищувачів F-16 українські сили активніше атакуватимуть півострів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.06.2024 14:39