Фото: ілюстративне. Джерело: Аеророзвідка

Російська армія скинула вибухівку з дрона на територію лікарні в Сумській області: поранено медсестру

У понеділок, 30 вересня, російські загарбники атакували медзаклад в Сумській області. У результаті ворожих дій поранено медсестру.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України. Як зазначили у відомстві, ворог атакував лікарню за допомогою дрона.

"Скидання вибухівки з дрона на територію лікарні. Поранено медсестру", — йдеться у повідомленні Міністерства.

Наразі не відомо, який саме медичний заклад атакували рашисти, також не було інформації щодо руйнувань.

Раніше повідомлялось, що 30 вересня енергетики ДТЕК потрапили під ворожий обстріл на Дніпропетровщині. Російська армія атакувала працівників компанії дронами.

Також у ніч на понеділок, 30 вересня, російські окупанти дронами атакували Баштанський район Миколаївської області. Внаслідок цього виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури, на місці працюють відповідні служби.

Нагадаємо, вночі 29 вересня російські окупанти також тероризували Україну дронами-камікадзе типу "Шахед". Протиповітряна оборона працювала у чотирьох областях.

Як повідомив президент Володимир Зеленський, протягом минулого тижня Російська Федерація застосувала проти українців майже 900 авіаційних бомб. Також рашисти активно атакували мирні міста і села ударними безпілотниками та ракетами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.09.2024 19:36