Фото ілюстративне. Джерело: fakty.ua

Російський літак знову загубив бомбу під Бєлгородом (фото, відео)

У ніч на суботу, 27 липня, інцидент із "загубленою бомбою" з російського літака стався в селищі Розумне Бєлгородської області Росії. "Самоскид" прилетів на город місцевого мешканця за 20 метрів від його будинку.

Про це повідомили місцеві мешканці в російських пабліках. Вони уточнили, що бомба пішла на декілька метрів під землю, але не розірвалася.

Після цього військові намагалися дістати її за допомогою екскаватора, хоча це було небезпечно. Місцевих мешканців із прилеглих будинків попросили тимчасово покинути територію

Чим завершилися ці "рятувальні роботи" в Бєлгородській області, наразі невідомо.

Як відомо, російські літаки регулярно гублять свої снаряди та бомби саме на території Бєлгородської області. Таке траплялося вже неодноразово та доволі часто.

Нагадаємо, що в січні російські літаки знову впустили дві авіабомби ФАБ-250 у Бєлгородській області Російської Федерації. У результаті інциденту ніхто не постраждав, але довелося евакуювати понад 150 людей. У лютому в селі Солоти Бєлгородської області Росії знайшли ФАБ-250. Влада евакуювала близько 150 місцевих мешканців. Тоді російську авіабомбу ліквідували на полігоні. Наприкінці березня російський літак скинув ще один смертоносний снаряд на територію Бєлгородської області. Фугасну авіабомбу виявили в районі села Безсонівка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.07.2024 21:38