Фото ілюстративне. Джерело: fakty.ua

Російський літак "загубив" ще одну авіабомбу ФАБ-250 у Бєлгородській області

Ще 18 лютого у селі Солоти Бєлгородської області Росії знайшли ФАБ-250. Влада евакуювала близько 150 місцевих мешканців. Цього ж дня російську авіабомбу ліквідували на полігоні.

Про це повідомило російське видання ASTRA. При цьому журналісти зазначили, що губернатор області назвав авіабомбу "вибухонебезпечним предметом" і не став озвучувати причини його появи.

"У Валуйському міському окрузі в селі Солоті знайдено та ліквідовано інженерною групою Міноборони Росії вибухонебезпечний предмет. Обійшлося без наслідків", — написав губернатор регіону В’ячеслав Гладков у своїх соціальних мережах.

Місце, де виявили ще одну "загублену" бомбу. Джерело: Astra

Місце, де виявили ще одну "загублену" бомбу. Джерело: Astra

Варто зазначити, що це далеко не перший випадок, коли російські літаки, пролітаючи на Бєлгородською областю "гублять" різні бомби. Раніше рашистська авіація "випустила" щонайменше п’ять авіабомб ФАБ-250 у Бєлгородській області. А 1 лютого ще одну авіабомбу знайшли в окупованому місті Зимогір'я в так званій "ЛНР".

Нагадаємо, що наприкінці січня авіабомбу ФАБ-250 виявили в хуторі Постників Корочанського району Бєлгородської області. Тоді мешканців вирішили не евакуйовувати.

Того ж дня ще одну авіабомбу знайшли в селі Стрілецьке Бєлгородського району. Влада ухвалила рішення щодо евакуації близько 150 людей, які живуть у радіусі 500 метрів від місця падіння снаряда.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.02.2024 16:10