Фото: "Слово і діло"

Росія намагається зірвати допомогу Україні на тлі політичної кризи у США, — аналітики

Російський інформаційний простір продовжує просувати наративи, які намагаються маніпулювати внутрішньополітичними подіями у США, щоб посіяти внутрішню нестабільність у країні та завадити політичним дебатам щодо подальшої військової допомоги Україні.

Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (Institute for the Study of War).

Російські державні ЗМІ та велика кількість російських мілблогерів продовжують наповнювати інформаційний простір заявами про конфлікт між федеральною владою Техасу та США. Відомий пов'язаний з Кремлем військкор спробував підірвати легітимність майбутніх виборів у США. 

"ISW продовжує вважати, що ці твердження, найімовірніше, є частиною цілеспрямованої російської інформаційної кампанії", — йдеться у повідомленні аналітиків.

Раніше повідомлялось, що у Сполучених Штатах набирає обертів міграційна криза. Зокрема, між Вашингтоном та владою штату Техас виник конфлікт, внаслідок якого останній взяв під свій контроль кордон з Мексикою та відмовився виконувати вказівки американського лідера Джо Байдена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники Республіканської та Демократичної партій позитивно оцінюють напрямок переговорів щодо боротьби з нелегальною міграцією на кордоні США з Мексикою. Однак сенатори по-різному оцінюють терміни остаточної угоди.

Також російський диктатор Володимир Путін конкретно звинуватив країни Балтії у прийнятті "нацизму", ймовірно, в рамках зусиль Кремля, що продовжуються, зі створення інформаційних умов для майбутньої російської агресії проти членів НАТО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.01.2024 08:01