Фото: Judo TV

Росіян з георгіївськими стрічками вигнали зі стадіону, де триває чемпіонат світу з дзюдо

Російських уболівальників вигнали з трибун чемпіонату світу з дзюдо, який триває в катарській Досі. Вони відмовилися зняти зі себе георгіївські стрічки і організатори турніру попросили їх залишити арену, на якій проходять змагання.

Про це повідомляє портал Inside the Games.

Представники Міжнародної федерації дзюдо вигнали росіян зі змагань, як тільки вони були ідентифіковані. Порушники більше не мають права відвідувати поєдинки чемпіонату.

"Вони були глядачами. І коли організатори попросили їх прибрати стрічки, вони не захотіли це зробити. Тому їх видалили з трибун арени та заборонили знову приходити на змагання", — розповів представник IJF.

Чемпіонат світу з дзюдо проходить у Досі з 7 по 14 травня. Дзюдоїсти збірної України бойкотують змагання після того, як 29 квітня Міжнародна федерація допустила на турнір російських спортсменів під нейтральним прапором.

Нагадаємо, спортсменам із Росії та Білорусі не дозволять брати участь у турнірах Міжнародної федерації хокею, поки триває війна в Україні. Таку заяву 16 квітня зробив президент організації Люк Тардіф.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 10.05.2023 16:42