Фото: Олександр Роспутько. Джерело – сайт "Шахтаря"

"Шахтар" розірвав контракт з футболістом, який втік у Росію

Донецький "Шахтар" розірвав контракт з колишнім гравцем команди U-19 Олександром Роспутьком. Раніше футболіст покинув розташування клубу та переїхав до Росії.

Відповідне повідомлення з'явилось на офіційному сайті "Шахтаря".

"У зв’язку із неповерненням до розташування команди та фактичною відмовою від виконання обов’язків за контрактом ФК "Шахтар" розірвав контракт з футболістом Олександром Роспутьком", — йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, у "Шахтарі" відреагували на зникнення 19-річного півзахисника Олександра Роспутька. Він ще у середу, 4 жовтня, після виїздного матчу юнацької ліги УЄФА між "Антверпеном" втік з розташування команди і, ймовірно, перебуває в Росії.

Наразі відомо, що футболіст видалив усі свої записи в соцмережах і перестав відповідати на телефонні дзвінки. За інформацією видання Sport.ua, Олександр Роспутько родом з окупованої в Донецькій області Горлівки, а його батьки повністю підтримують Російську Федерацію.

Раніше повідомлялось, що Даріо Срна, який обіймав посаду спортивного директора "Шахтаря", призначений виконувачем обов'язків головного тренера команди. Він замінив Патріка ван Леувена, який раніше був відправлений у відставку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 23.10.2023 12:43