Джерело: Instagram Романа Гринкевича

Син скандального бізнесмена Ігоря Гринкевича Роман переховується: його оголошено в розшук, — ДБР

Оголошено в розшук одного з членів злочинного угруповання. Йдеться про близького родича львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, викритого на оборудках із закупівлями одягу для Збройних сил України, а саме — про його сина Романа.

Про це повідомила радниця Державного бюро розслідувань (ДБР) Тетяна Сапьян в ефірі всеукраїнського телемарафону "Єдині новини".

Як відомо, ДБР викрило організовану групу на оборудках із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Вони завдали державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень. Вчора п’яти членам угруповання повідомлено про підозру та затримано, однак один із них (Роман Гринкевич) досі переховується.

"Учора проводилися низка невідкладних обшуків, щоби знайти та затримати членів злочинного угруповання, в тому числі родича львівського бізнесмена. На жаль, його поки що не знайшли, але підозра в шахрайстві й участі в злочинному угрупованні йому оголошена в установленому законом порядку", — наголосила Тетяна Сапьян.

Вона повідомила, що близького родича львівського бізнесмена оголошено в розшук.

"Якщо вам відомо про його місце перебування повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав", — зауважила вона.

П’яти членам злочинної організації 17 січня повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації й у заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією.

Нагадаємо, художниця Соня Морозюк заявила, що не виходитиме заміж за сина фігуранта корупційного скандалу Романа Гринкевича. Раніше тепер уже колишній наречений робив їй пропозицію у Венеції, куди виїжджав як волонтер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.01.2024 19:19