Роман Гринкевич і Соня Морозюк. Фото зі соцмереж

"Відчуваю себе обманутою": художниця Соня Морозюк розірвала заручини з Гринкевичем-молодшим

Художниця Соня Морозюк заявила, що не виходитиме заміж за сина фігуранта корупційного скандалу Романа Гринкевича. Раніше тепер уже колишній наречений робив їй пропозицію у Венеції, куди виїжджав як волонтер.

Про своє рішення Соня Морозюк написала у своєму Instagram 17-го січня.

"Я залишаюсь Сонею Морозюк. Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк", — зазначила вона.

За її словами, за період стосунків від Романа Гринкевича вона отримала два подарунки — обручку та кольє.

"Ці речі я продам, а кошти на ЗСУ (як це буде відбуватись напишу згодом). Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини — квартири, машини, нерухомість, що завгодно, — я відкидаю та готова доводити це в суді і як завгодно. Обіцянка подати декларацію залишається в силі. Дякую всім, хто вірить в мене як в людину з мораллю і принципами", — підсумувала Морозюк.

Джерело: Instagram Соні Морозюк

Джерело: Instagram Соні Морозюк

До речі, того ж дня батьку її вже колишнього нареченого, Ігорю Гринкевичу, оголосили нову підозру — у завданні державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

Про заручини Соні Морозюк зі сином фігуранта корупційного скандалу стало відомо наприкінці минулого року, якраз після відкриття персональної виставки художниці в Києві. Соня запевняла, що нічого не знала про "бізнес" Романа, з яким була знайома п’ять місяців.

Нагадаємо, що на шоу-концерті від студії "95 Квартал" під назвою "Новорічний квартал" уважні телеглядачі помітили художницю Соню Морозюк. У залі вона сиділа разом із нареченим Романом — сином львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого підозрюють у корупції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 17.01.2024 20:38