Фото: соцмережі / ілюстративне

Спалахнула пожежа на складі боєприпасів: уночі дрони атакували Воронезьку область РФ (відео)

У ніч на суботу, 7 вересня, у Воронезькій області Росії уламки дрона впали на склад боєприпасів. На місці падіння безпілотника розгорілась пожежа та почалася детонація снарядів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв. За словами посадовця, силами протиповітряної оборони та засобами радіоелектронної боротьби в Острогозькому районі нібито було виявлено та подавлено безпілотний літальний апарат. 

"За попередніми даними, постраждалих немає. Проте внаслідок падіння БпЛА виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети. Почалася детонація", — написав Гусєв.

Він також зазначив, що жителів одного села вирішено тимчасово евакуювати до сусіднього населеного пункту, а на місці інциденту працюють оперативні служби та представники адміністрації району.

Нагадаємо, вночі 24 серпня у Воронезькій області Росії спалахнула пожежа на складі з боєприпасами. Місцеві запевняли, що загоряння відбулося після атаки дронів.

Також 28 серпня у Воронезькій області Росії у Россошанському районі уламки БпЛА впали поблизу вибухонебезпечних об'єктів. Це спричинило масштабне займання. Так само пожежу зафіксовано і в Ростовській області.

Варто зазначити, що 1 вересня під час масованої атаки дронів на російські регіони під атакою опинилися й дві державні районні електростанції у Московській і Тверській областях. Відповідну інформацію поширювали росЗМІ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.09.2024 07:01