США мають розвідувальні дані про те, що російські війська отримали наказ про вторгнення в Україну

21 ЛЮТОГО 2022 11:42

США мають розвідувальні дані про те, що російські командири отримали наказ розпочати вторгнення в Україну, а командири на місцях будують конкретні плани маневрів у своїх секторах поля бою.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на CBS News.

"Розвідка вказує, що вони роблять все, що зробили б американські командири, отримавши наказ діяти. Тому вони не лише просуваються дедалі ближче до кордону та до цих позицій для атаки, командири на землі будують конкретні плани того, як вони маневруватимуть у своєму секторі поля бою. Вони роблять усе потрібне", - сказав Мартін.

За інформацією телеканалу, зараз російське військове командування розробляє план дій на полі бою. Кореспондент каналу також стверджує, що вторгнення може розпочатись з атаки на Київ, крім того, Москва планує розпочати кібератаки на Україну.

В ефірі CBS не йдеться, звідки було отримано дані про наказ про початок вторгнення в Україну.

Після кількох тижнів попереджень про неминучість російського вторгнення в Україну президент Байден заявив журналістам у п'ятницю, що він "переконаний", що президент Росії Володимир Путін ухвалив рішення про вторгнення в Україну, і заявив, що США вважають, що російські сили мають намір атакувати у "найближчі дні".

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: McDonald's планує почати обслуговувати відвідувачів у метавсесвіті

Суспільство, 21.02.2022 11:42