Ольга Стефанішина. Джерело: eu-ua.org

Стефанішина подала заяву про відставку, — Стефанчук

Віце-прем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина подала до Верховної Ради заяву про відставку. Кадрові зміни відбуваються в межах анонсованого перезавантаження уряду.

Інформацію про заяву Стефанішиної оприлюднив спікер українського парламенту Руслан Стефанчук.

"До Верховної Ради України надійшла заява від віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Стефанішиної О.В. про відставку", — написав він на своїй Facebook-сторінці.

Стефанчук додав, що заяву Ольги Стефанішиної розглянуть на одному з найближчих пленарних засідань.

Заява про відставку від Стефанішиної

Джерело: Facebook-сторінка Руслана Стефанчука

Своєю чергою, народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко у своєму Telegram озвучив свою версію щодо подальшої політичної кар’єри Стефанішиної.

"Стефанішина подала у відставку. У неї також буде підвищення", — написав нардеп.

Раніше повідомлялося, що до Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна, міністра юстиції України Дениса Малюськи, міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця та голови Фонду державного майна України Віталія Коваля.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія зазначив, що велике перезавантаження українського уряду вже можна очікувати цього тижня. Понад 50 відсотків штатної чисельності Кабінету міністрів зазнають змін. Він анонсував на завтра день звільнень, а на післязавтра день призначень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.09.2024 21:32