Фото: "Суспільне"

Суд обрав запобіжний захід чоловіку, який напав на волонтерку у Києві

У п'ятницю, 7 червня, Оболонський районний суд Києва обрав запобіжний захід Віктору Салюку, який підозрюється у справі про напад на волонтерку. Суд призначив чоловіку цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомляє "Суспільне".

Віктора Салюка затримали 5 червня та повідомили про підозру за статтею про хуліганські дії. Вона передбачає до чотирьох років позбавлення волі. 

Підозрюваний 73-річний, який проживає у київському Печерську і торгує на ринку на Куренівці, свою вину не визнає і наголошує, що на кадрах, які опублікувала волонтерка, не він і жодного конфлікту з дівчиною не може згадати через нібито "поважний вік".

Сторона обвинувачення у суді клопотала про цілодобовий домашній арешт для Салюка. Проте захист підозрюваного просив м'якший запобіжний захід, зокрема, відпустити чоловіка під особисте зобов'язання.

Варто зазначити, що іншому чоловіку, який фігурував у справі про напад на волонтерку, оголосили підозру. Наразі запобіжний захід йому не обирали.

Нагадаємо, у Львові працівники Територіального центру комплектування силою заштовхали в бус місцевого волонтера Кирила Тарана. Омбудсмен Дмитро Лубінець відреагував на ситуацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.06.2024 13:01