Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп не балотуватиметься в президенти США у 2028 році за однієї умови

Екс-президент США Дональд Трамп не балотуватиметься знову на цю посаду у 2028 році, якщо він програє на виборах, що пройдуть у цьому році. 

Про це політик від республіканців заявив в інтерв’ю програмі Full Measure, опублікованому 22 вересня.

"Ні. Думаю, що це буде все. Я взагалі цього не бачу", — сказав Трамп, відповідаючи на питання, чи бачить він себе знову кандидатом у президенти США через чотири роки, якщо не переможе в листопаді 2024 року.

Дональд Трамп рідко допускає можливість поразки на виборах. Зазвичай його риторика побудована на тому, що програш може статися лише за умови масштабного шахрайства — неправдиві звинувачення до яких він вдавався у 2020 році, коли зазнав поразки у виборчих перегонах кандидатові від демократів Джо Байдену. Ці ж звинувачення Трамп знову робив під час своєї президентської кампанії у 2024 році.

Під час виборів 2028 року Трампові виповниться 82 роки.

Цікаво, що Дональд Трамп 21 вересня відкинув можливість проведення ще одних президентських дебатів, заявивши, що "надто пізно" проводити повторний захід з віце-президентом Камалою Гарріс після того, як вона погодилася на дебати 23 жовтня, організовані CNN.

Раніше віце-президентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс прийняла запрошення американського телеканалу CNN на другі дебати з колишнім президентом Дональдом Трампом.

Нагадаємо, член Палати представників Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Джиммі Панетта вважає, що Камала Гарріс у разі перемоги і надалі підтримуватиме Україну у війні проти Росії. Цього політика називають наближеним до кандидатки від демократів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 23.09.2024 10:57