Фото: Facebook Дональда Трампа

Трамп після перемоги на праймериз в Айові зробив нову заяву про закінчення війни в Україні

Колишній президент Сполучених штатів Америки Дональд Трамп, який планує переобратись на посаду президента у 2024 році, після перемоги на республіканських праймеріз в штаті Айова пообіцяв "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні. 

Про це він заявив під час виступу в Айові.

"Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано. Якби фальшиві новини стали справжніми та чесними новинами, 90% наших проблем у цій країні було б вирішено…  Ситуація з Україною настільки жахлива... І ми збираємося вирішити це, ми збираємося вирішити це дуже швидко",  сказав Трамп. 

Політик додав, що зможе залучити до діалогу обох президентів Володимира Путіна і Володимира Зеленського.

"Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу залучити його, ми вирішимо це дуже швидко. Цього (війни,  ред.) ніколи не повинно було статися", — додав він.

Нагадаємо, республіканець Вівек Рамасавамі, який претендував на президентське крісло Сполучених Штатів Америки, вибув із перегонів. Він підтримав іншого кандидата — Дональда Трампа. Рамасавамі став одним із сюрпризів республіканських перегонів 2024 року, в яких лідирував колишній глава Білого дому Дональд Трамп. Протягом усього часу 38-річний Вівек підтримував свого опонента, але йому вдалося вибити собі місце в кампанії завдяки своїй юнацькій манері поведінки та войовничій передвиборчій кампанії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 16.01.2024 15:03