Дональд Трамп. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп сьогодні зустрінеться із Зеленським

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп у п'ятницю, 27 вересня, зустрінеться із президентом України Володимиром Зеленським.

Зокрема, на прес-конференції в Trump Tower у Нью-Йорку політик повідомив, що Зеленський попросив його про зустріч.

"Президент Зеленський попросив зустрітися зі мною, і я зустрінуся з ним завтра вранці близько 9:45 у Трамп-тауер", — заявив Трамп.

Крім того, Дональд Трамп опублікував в соцмережі лист заступника посла України в США від імені Зеленського з проханням зустрітися у п'ятницю, 27 вересня.

"Ми всі в Україні прагнемо завершити цю війну справедливим миром. Без підтримки Америки досягти цього буде неможливо. Саме тому важливо, щоб ми залишалися у постійному діалозі та намагалися краще розуміти один одного. Декілька днів тому ми попросили про зустріч з вами, і я дуже хочу особисто почути вашу думку. Ви знаєте, що я завжди з великою повагою ставлюся до всього, що стосується вас, і так має бути", — йдеться у листі.

Нагадаємо, Дональд Трамп розкритикував Володимира Зеленського через те, що він відмовляється домовлятися із країною-агресоркою Росією про мир. Скандальну заяву Трамп зробив під час виступу у Північній Кароліні, напередодні зустрічі Зеленського з чинним президентом США Джо Байденом і віце-президенткою Камалою Гарріс.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.09.2024 07:33