Фото ілюстративне. Дональд Трамп. Джерело: соцмережа X

Трамп вимагає проведення дебатів із новим кандидатом від демократів: він уже обрав для цього телеканал

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп закликав провести другі президентські дебати. Для цього він запропонував телеканал Fox News.

Про це повідомила агенція Associated Press із посиланням на соціальну мережу Truth Social. Із такою пропозицією Трамп виступив після того, як дізнався, що Байден знімає свою кандидатуру з перегонів.

Телеканал Fox News вважається більш дружнім до Трампа порівняно з ABC News, де проходили дебати з президентом Джо Байденом.

Трамп заявив у своєму дописі в соціальних мережах, що, хто би не став кандидатом від Демократичної партії, він повинен зустрітися з ним на Fox News, "а не на дуже упередженому ABC".

Раніше Трамп і Байден домовилися зустрітися під час других дебатів 10 вересня, їх мала організовувати телекомпанія ABC. Зараз же кандидат у президенти США від республіканців суттєво змінює вектори, намагаючись збільшити свою перевагу у виборчих американських перегонах.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прокоментував відмову Байдена від переобрання на президентську посаду. Він заявив, що Україна вдячна президенту США Джо Байдену за його непохитну підтримку боротьби України за свободу, яка разом зі сильною та двопартійною підтримкою у США була та залишається критично важливою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.07.2024 10:59