Фото ілюстративне. Джерело: president.gov.ua

"Поважаємо жорстке, але сильне рішення": Зеленський відреагував на вихід Байдена з виборчих перегонів

Україна вдячна президенту США Джо Байдену за його непохитну підтримку боротьби України за свободу, яка разом зі сильною та двопартійною підтримкою у США була та залишається критично важливою.

Таким чином Володимир Зеленський прокоментував відмову Байдена від переобрання на президентську посаду. Відповідний пост український президент залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Х.

Зеленський зазначив, що за останні роки ухвалено багато сильних рішень, і вони запам'ятаються як сміливі кроки, зроблені президентом Байденом у відповідь на складні часи.

"Ми поважаємо сьогоднішнє жорстке, але сильне рішення. Ми завжди будемо вдячні за лідерство президента Байдена", — йдеться у повідомленні.

Український президент наголосив, що Байден підтримував Україну в найдраматичніший момент, допомагав не допустити окупації країни Путіним і "продовжував підтримувати нас протягом усієї жахливої війни".

Зеленський додав, що поточна ситуація в Україні та в усій Європі не менш складна.

"Ми щиро сподіваємося, що сильне лідерство США, яке триває, не дозволить російському злу досягнути успіху або змусити свою агресію окупитися", — підсумував президент України.

Нагадаємо, що 21 липня чинний президент США Джо Байден ухвалив рішення вийти з президентських перегонів. Він також запропонував демократам обрати своїм кандидатом чинного віце-президента країни Камалу Гарріс.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.07.2024 07:13