Фото: росЗМІ

"Треба розібратися із бандитами": Путін озвучив нові умови для переговорів з Україною

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія нібито ніколи не відмовлялася від переговорів з Україною, але зараз, щоб сісти за стіл перемовин, потрібно "розібратися з бандитами" у Курській області.

Таку заяву Путін зробив під час відкритого уроку у школі Кизила Республіки Тува, передають пропагандистські ЗМІ.

"Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів, але треба розібратися з бандитами, які проникли на територію країни", — наголосив Путін.

До того ж очільник Кремля назвав операцію ЗСУ у Курській області спробою зупинити наступ російської армії та зазначив, що мешканці Курської області зараз "проходять важкі випробування".

"Таких темпів наступальних дій в Україні в нас ще не було. Впевнений, що ця провокація провалиться, а після цього в України виникне бажання не на словах, а на ділі переходити до мирних переговорів", — зауважив диктатор.

Він також додав, що українська влада буцімто не зацікавлена у припиненні війни, адже "не хоче проводити президентські вибори".

Нагадаємо, раніше аналітики американського Інституту вивчення війни заявляли, що Путін втрачає рейтинг у Росії після початку операції ЗСУ в Курській області. Зокрема, державні агенції з проведення опитувань громадської думки РФ визнали обмежений сплеск внутрішнього невдоволення росіян своїм президентом та російською владою на тлі українського вторгнення до Курської області. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 02.09.2024 14:25