Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Третя штурмова відбила позиції в окупантів і звільнила військових із полону на Харківщині

Українські воїни з Третьої штурмової бригади відбили території та звільнили наших військових із полону. Таким чином бійці провели успішний наступ у Харківській області.

Про це повідомили в Telegram-каналі Третьої штурмової бригади. Українські військові підтвердили інформацію тактичної групи «Кремінна» про проведення успішних штурмових дій на Харківщині.

"Бійці бригади атакували противника, ліквідували диверсійно-розвідувальну групу, а внаслідок цих боїв відбили не лише зайняті ворогом позиції, а й полонених", — зазначили у Третій штурмовій бригаді.

Там додали, що це військовослужбовці приданих сил, і серед них: кадровий офіцер у званні капітана, сержант і солдати. Наразі вони перебувають у безпеці й отримують медичну допомогу.

Українські військові уточнили, що після стабілізаційних дій ворога відкинуто, а положення сил бригади на займаній ділянці фронту — відновлено. Про деталі завдання розповів командир Першої роти Другого штурмового батальйону друг Мося.

"Усе це — на героїзмі бійців Третьої штурмової, які ринулися на порятунок ціною власних життів. Помстимося за кожного!" — наголосили українські бійці.

Нагадаємо, ще в серпні стало відомо, що воїни Третьої окремої штурмової бригади витісняють загарбників з позицій на Харківському напрямку. Захисники показали кадри початку свого масштабного наступу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2024 18:51