Джерело: Центр національного спротиву

У Центрі нацспротиву пояснили, як Росія продовжує поглинати Білорусь

Росія продовжує поглинати сусідню суверенну державу Білорусь завдяки маріонетковому уряду в Мінську. І ці процеси набувають усе глобальніших наслідків.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"На останньому засіданні так званої "Ради союзної держави", яке відбулося 29 січня у Санкт-Петербурзі сторони вирішили створити новий рупор пропаганди — спільне інформаційне агентство", — йдеться в повідомленні.

Також із важливих рішень є домовленість про інтеграцію військово-промислових комплексів обидвох країн, прикордонних загонів і "спільний розвиток залізниці".

"За фактом ідеться про роботу військово-промислового комплексу Білорусі проти України, поглинання білоруської залізниці російською РЖД і знищення залишків суверенності Білорусі шляхом ліквідації її армії", — пояснили в Центрі національного спротиву.

Також на зустрічі досягнули домовленості про "координацію" молодіжної політики, тобто подальшу русифікацію білоруської молоді.

"Ми вдячні, що навіть в таких умовах в Білорусі є ті, кому не соромно перед предками свого народу і які допомагають нам у нашій спільній війні проти імперії", — підсумували в Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, вчора моніторингова група"Беларускі Гаюн" повідомила, що китайська авіакомпанія Air China Cargo здійснила чотири вантажних рейси поспіль з Урумчі в Національний аеропорт "Мінськ". Це відбулося на початку січня. Таким чином, на думку аналітиків, Китай доставив у Білорусь вантаж військового призначення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.01.2024 18:40