Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Херсоні частина міста залишилася без газу: що сталося

Ввечері у середу, 2 жовтня, частина мешканців Херсона залишилися без газу через ворожий обстріл. Фахівці приступлять до аварійно-відновлювальних робіт, як тільки дозволить безпекова ситуація.

Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За його словами, внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ пошкоджено ділянку газогону у Дніпровському районі міста. Через це без газопостачання тимчасово залишилась частина нижче площі Чорновола.

Фахівці вивчають обсяг пошкоджень. Наразі оперативно приступити до аварійно-відновлювальних робіт не дозволяє висока інтенсивність ворожих обстрілів.

"До ліквідації пошкоджень газових мереж приступлять одразу, як дозволить безпекова ситуація", — написав він на своїй сторінці у Telegram.

Нагадаємо, 2 жовтня на Херсонщині російські окупанти обстріляли автобус, який перевозив людей. Внаслідок атаки загинула жінка.

Додамо, 1 жовтня близько 09:00 російські терористи вдарили по Центральному району Херсона. На жаль, внаслідок ворожої терористичної атаки загинули люди. У місті та області 2 жовтня було оголошено День жалоби. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.10.2024 20:42